Leikkejä ja lukemista

Lastenhuoneen valokuvatapetti blogipostauksen teemana

Lastenhuoneen valokuvatapetti on huomattavasti monipuolisempi ja mielenkiintoisempi blogipostauksen teema kuin ehkä ensiksi saattaisit ajatella! Olemme koonneet tähän artikkeliin muutaman mielenkiintoisen lähestymistavan, joiden avulla voit luoda blogiisi mielenkiintoisen ja antoisan postauksen, jossa lastenhuoneen valokuvatapetti on keskiössä!

Tarjoa lukijoille tapetointivinkkejä

Yksi varmimmista keinoista luoda hyvä ja kiinnostusta herättävä blogipostaus on ratkaista jokin lukijoita koskettava ongelma. Käsiteltäväksi kannattaa siis ottaa jokin sellainen niin sanottu kuuma peruna, joka herättää runsaasti keskustelua lapsiperheissä – ja lastenhuoneen seinien tapetointi on yksi sellainen teema! Tapetit lastenhuoneessa herättävät mielipiteitä puolesta ja vastaan, mutta siitä ei pääse yli eikä ympäri, että tapetit tuovat lastenhuoneeseen kodikkuutta ja tietynlaista pehmeyttä. Kannattaa siis harkita ainakin yhden lastenhuoneen seinän tapetointia näyttäväksi tehosteseinäksi ja lapselle mieleinen valokuvatapetti on tähän tehtävään oivallinen valinta!

Tällaisessa postauksessa voit tarjota lukijoille vinkkejä esimerkiksi kivan valokuvatapetin valintaan tai itse tapetointiin liittyen. Voit esimerkiksi kertoa missä ja miten lastenhuoneeseen on mahdollista hankkia tapettia omista valokuvista. Näin lastenhuoneen seinälle on mahdollista tapetoida vaikkapa jokin lapselle erityisen mieleinen tapahtuma, lemmikin kuva tai vaikkapa muistoja ihanasta lomasta kaukomailla. Laadukasta valokuvatapettia löytyy toki myös valmiilla kuvilla, jos omat kuvaustaidot epäilyttävät!

Jos olet taitava tapetoija ja olet juuri tapetoinut oman lapsesi huoneen seinät, voit jakaa parhaat vinkkisi myös lukijoillesi. Valokuvatapetin tapetoimiseen liittyy omat niksinsä, jotka jakamalla voit ansaita vanhempien luottamuksen ja luoda lukijoillesi lisäarvoa tuovan postauksen. Jos jokin meni omassa tapetointiurakassasi pieleen, älä epäröi kertoa myöskään tästä! Käännä tappio voitoksesi ja kerro lukijoillesi varoittavana esimerkkinä, mitä heidän ei ainakaan kannata tehdä ja mitä tekisit nyt toisin, jos aloittaisit urakan uudelleen.

Esittele tapetoinnin erikoiskauppa

Toinen mielenkiintoinen tapa lähestyä tätä aihetta on esitellä tapetoinnin erikoiskauppa, josta lastenhuoneen tapetointiurakkaan lähtevä vanhempi löytää kerralla kaiken tarvittavan nopeasti, edullisesti ja pienellä vaivalla. Postauksesta tulee helpommin aidolta vaikuttava, jos olet jo kyseisen liikkeen vakioasiakas ja tunnet heidän valikoimansa erityisen hyvin. Lukija tunnistaa yleensä melko helposti, jos suosittelut tulevat täydestä sydämestä, verrattuna tilanteeseen, jossa yhteistyöpostaus kirjoitetaan lähinnä rahankiilto silmissä. Pyri siis aitouteen, äläkä anna yritysten ostaa mielipiteitäsi!

Suositun Kotitapetti-nimisen verkkokaupan valokuvatapetteja on onneksi helppo suositella ja Kotitapetti onkin yksi hyvä mahdollinen yhteistyökumppani halutessasi kirjoittaa mielenkiintoisen postauksen lastenhuoneen valokuvatapeteista. Kotitapetin valikoimista löytyy sekä mahdollisuus ostaa valmista valokuvatapettia että mahdollisuus teettää valokuvatapettia omista valokuvista. Valmiiden valokuvatapettien joukosta löytyy monenlaisiin teemoihin sopivia valokuvatapetteja. Esimerkiksi jalkapallofanin huoneeseen löytyy Kotitapetilta upeaa jalkapalloaiheista tapettia! Valitse tällaiseen huoneeseen vaikkapa näyttävää Goal-tapettia, joka inspiroi lasta jatkamaan jalkapalloharrastustaan ja tavoittelemaan siihen liittyviä unelmiaan silloinkin, kun pallo tuntuu suorastaan välttelevän maalia ja harjoittelu tuntuu erityisen rankalta, tai teetä huoneeseen valokuvatapettia lapsen omasta valokuvasta, joka kuvastaa aivan erityistä onnistumisen elämystä!